URBAN SUSHI

URBAN SUSHI Raw like the city!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 321 beoordelingen
6 jun 2021 om 23:14 Ik ben altijd tevreden dit keer wat minder. Hadden 2 bakjes sushi normaal zitten daar altijd bonen bih nu helemaal niet. En de sidebox tonijn was de tonijn ook heel weinig waren halve plakjes in plaats van hele verder was ik tevreden
22 mei 2021 om 20:44 Eten super bezorgen was wel lang helaas
7 mei 2021 om 21:37 Altijd top eten!!!
3 mei 2021 om 11:15 Top!
9 apr 2021 om 21:19 Altijd goed, lekkere sushi, attente mensen en supersnel bezorgd!!!
14 feb 2021 om 22:20 Na meer dan 3 uur nog geen eten ontvangen... Erg teleurgesteld. En bellen kan ook niet meer.
14 feb 2021 om 21:41 Dit is een slechte ervaring. Ik heb meer dan twee uur thuis gewacht en ben niet gekomen. Ten slotte belde ik en zei dat het erg druk was in de winkel.
14 feb 2021 om 21:41 Dit is een slechte ervaring. Ik heb meer dan twee uur thuis gewacht en ben niet gekomen. Ten slotte belde ik en zei dat het erg druk was in de winkel.
14 feb 2021 om 20:34 Sushi was niet vers rijst niet goed gekookt wat hard de garnalen waren rauw. Nooit meer voor mij
24 jan 2021 om 10:21 Lekkere Sushi. Ook fijne service (Aswin). Bezorging had wel wat vertraging..maar was het wachten waard.
23 jan 2021 om 20:24 Bezorging duurde half uur langer dan doorgegeven Maki waren erg slecht, oud en zompig. Anders, meer bijzondere sushi, was wel prima. Werd wel netjes gecompenseerd voor niet beschikbare sushi.
10 jan 2021 om 0:41 Sushi was helemaal op elkaar en door elkaar geschoven. Rommelig geheel. Veel rijst, beperkte vulling. Geen sojasaus, wasabi, gember of stokjes.