URBAN SUSHI

URBAN SUSHI Raw like the city!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 291 beoordelingen
2 dec 2018 om 21:12 Was weer super goed, precies op tijd bezorgd en lekker. Helaas was men vergeten sojasaus en wasabi erbij te doen, gelukkig had ik dat nog in huis. Kan gebeuren, de sushi en shashimi was perfect!
27 okt 2018 om 21:58 Ruim 2.5 moeten wachten op de bestelli g, waarvan deze ook niet klopte!!!
27 aug 2018 om 7:44 Ik bestel hier af en toe, de sashimi en sushi is echt super lekker! Gister was de wijn op en belden ze vantevoren om te zeggen dat er andere wijn voor in de plaats zou komen. Ik kreeg een extra side box, dit had niet gehoeven maar super goede Service!!!!
26 mei 2018 om 20:48 De bezorgtijd was twee uur. Tja,dan maakt het niet zoveel meer uit of de Sushi goed was. In het verleden wel goede ervaringen met Urban Sushi.
16 feb 2018 om 18:59 Te laat en teveel geld voor veel te weinig
27 jan 2018 om 23:25 Great food. We used to order from Urban Sushi many months ago but paused due to long delivery times. Today I wanted to try again and faced 105 minutes (not available in choices so I had to choose 90). Plan ahead...
22 nov 2017 om 21:24 Normaliter ben ik erg te spreken over Urban Sushi. Dit keer viel het tegen. Schil van de garnaal zat er nog omheen en de bezorging duurde bijna 1,5u. Bezorger bood uit zichzelf zijn excuses aan voor de verlate bezorging, erg netjes.
19 okt 2017 om 13:27 Voor 40 euro bestelling + 6 euro bezorg kosten vond ik de kwaliteit en bezorging onder de maat. Sushi viel uit elkaar omdat het erg grote stukken waren. Sorry niet aan te raden...
26 sep 2017 om 12:26 Ik heb €30 betaald voor 2 boxen sushi's. Ik verwacht dan ook dat ze heel bezorgd worden maar, nee ze waren kapot het rijst lag overal in mijn box, de boontje waren koud en ik heb 70 minuten gewacht voor mij eten! Niet aan te raden!
13 sep 2017 om 14:02 Bezorger was bij verkeerde adres (straat ernaast) en heeft er daarna nog een half gezocht. Mijn sushi was taai, droog, koud en de boontjes waren ook niet lekker. Totaal niet wat ik gewend ben van Urban Sushi.
21 aug 2017 om 22:10 Lekker zoals altijd maar voor dat bedrag verwachte ik op zn minst wat extra soja saus ipv 2 kleine cupjes
9 jul 2017 om 20:20 Super goede, verse sushi! Maar als je een bestelling van 60 euro plaatst vind ik het geen service dat je een euro gaat vragen voor een bakje gember.