URBAN SUSHI

URBAN SUSHI Raw like the city!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 319 beoordelingen
7 mei 2021 om 21:37 Altijd top eten!!!
3 mei 2021 om 11:15 Top!
9 apr 2021 om 21:19 Altijd goed, lekkere sushi, attente mensen en supersnel bezorgd!!!
14 feb 2021 om 22:20 Na meer dan 3 uur nog geen eten ontvangen... Erg teleurgesteld. En bellen kan ook niet meer.
14 feb 2021 om 21:41 Dit is een slechte ervaring. Ik heb meer dan twee uur thuis gewacht en ben niet gekomen. Ten slotte belde ik en zei dat het erg druk was in de winkel.
14 feb 2021 om 21:41 Dit is een slechte ervaring. Ik heb meer dan twee uur thuis gewacht en ben niet gekomen. Ten slotte belde ik en zei dat het erg druk was in de winkel.
14 feb 2021 om 20:34 Sushi was niet vers rijst niet goed gekookt wat hard de garnalen waren rauw. Nooit meer voor mij
24 jan 2021 om 10:21 Lekkere Sushi. Ook fijne service (Aswin). Bezorging had wel wat vertraging..maar was het wachten waard.
23 jan 2021 om 20:24 Bezorging duurde half uur langer dan doorgegeven Maki waren erg slecht, oud en zompig. Anders, meer bijzondere sushi, was wel prima. Werd wel netjes gecompenseerd voor niet beschikbare sushi.
10 jan 2021 om 0:41 Sushi was helemaal op elkaar en door elkaar geschoven. Rommelig geheel. Veel rijst, beperkte vulling. Geen sojasaus, wasabi, gember of stokjes.
6 dec 2020 om 21:14 Na lange tijd weer eens besteld ...Ik vond het niet wat het geweest is... echt jammer Grote brokken... vielen uitklaar.... jammer
17 okt 2020 om 21:26 Eten was super, bezorger was later dan afgesproken tijd. Gelukkig ging het niet om warm eten