URBAN SUSHI

URBAN SUSHI Raw like the city!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 300 beoordelingen
24 sep 2019 om 22:57 De sushi was overheerlijk, precies zoals ik gewend ben van Urban Sushi. Helaas laat de bezorging te wensen over (en daar betaal je dan 6 euro voor bovenop de box die ik had besteld). De sushi kwam gehusseld aan; niet binnen 60 minuten, maar na bijna 2uur!
29 jun 2019 om 21:27 Lekker en top
10 mei 2019 om 22:47 Order duurde vrij lang, gisteren was het fout gegaan met de doorrgifte van de bestelling.. bezorger had geen idee wat ik moest betalen.. zat ook geen bon bij... smaakte weer verrukkelijk zoals altijd
24 mrt 2019 om 18:47 Weer keurig op tijd bezorgd en lekker zoals altijd!
24 feb 2019 om 20:11 Veel te laat en niet heel lekker. Relatief weinig voor een hoge prijs.
25 jan 2019 om 8:48 De sushi was niet lekker; koud, weinig voor wat je er voor betaald. Sushi was, heel koud, de smoked salmon was alles behalve smoked.
2 dec 2018 om 21:12 Was weer super goed, precies op tijd bezorgd en lekker. Helaas was men vergeten sojasaus en wasabi erbij te doen, gelukkig had ik dat nog in huis. Kan gebeuren, de sushi en shashimi was perfect!
27 okt 2018 om 21:58 Ruim 2.5 moeten wachten op de bestelli g, waarvan deze ook niet klopte!!!
27 aug 2018 om 7:44 Ik bestel hier af en toe, de sashimi en sushi is echt super lekker! Gister was de wijn op en belden ze vantevoren om te zeggen dat er andere wijn voor in de plaats zou komen. Ik kreeg een extra side box, dit had niet gehoeven maar super goede Service!!!!
26 mei 2018 om 20:48 De bezorgtijd was twee uur. Tja,dan maakt het niet zoveel meer uit of de Sushi goed was. In het verleden wel goede ervaringen met Urban Sushi.
16 feb 2018 om 18:59 Te laat en teveel geld voor veel te weinig
27 jan 2018 om 23:25 Great food. We used to order from Urban Sushi many months ago but paused due to long delivery times. Today I wanted to try again and faced 105 minutes (not available in choices so I had to choose 90). Plan ahead...