URBAN SUSHI

URBAN SUSHI Raw like the city!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 323 beoordelingen
22 aug 2021 om 20:42 Sushi was niet vers en taai en de sushi kwam laat aan
22 aug 2021 om 20:31 Na 1,5 uur wachten krijg ik de verkeerde bestelling dus moest nu weer een uur en 15 min wachten op de goede ik heb altijd lekker gegeten bij jullie maar de laatste tijd gaat het alleen maar fout of het word niet goed bereid erg jammer
6 jun 2021 om 23:14 Ik ben altijd tevreden dit keer wat minder. Hadden 2 bakjes sushi normaal zitten daar altijd bonen bih nu helemaal niet. En de sidebox tonijn was de tonijn ook heel weinig waren halve plakjes in plaats van hele verder was ik tevreden
22 mei 2021 om 20:44 Eten super bezorgen was wel lang helaas
7 mei 2021 om 21:37 Altijd top eten!!!
3 mei 2021 om 11:15 Top!
9 apr 2021 om 21:19 Altijd goed, lekkere sushi, attente mensen en supersnel bezorgd!!!
14 feb 2021 om 22:20 Na meer dan 3 uur nog geen eten ontvangen... Erg teleurgesteld. En bellen kan ook niet meer.
14 feb 2021 om 21:41 Dit is een slechte ervaring. Ik heb meer dan twee uur thuis gewacht en ben niet gekomen. Ten slotte belde ik en zei dat het erg druk was in de winkel.
14 feb 2021 om 21:41 Dit is een slechte ervaring. Ik heb meer dan twee uur thuis gewacht en ben niet gekomen. Ten slotte belde ik en zei dat het erg druk was in de winkel.
14 feb 2021 om 20:34 Sushi was niet vers rijst niet goed gekookt wat hard de garnalen waren rauw. Nooit meer voor mij
24 jan 2021 om 10:21 Lekkere Sushi. Ook fijne service (Aswin). Bezorging had wel wat vertraging..maar was het wachten waard.